Sanrio Danshi



Sanrio Danshi
Yayınlanma Platformu: TV
Bölüm Sayısı: 12
Durum: Tamamlandı
Yayınlanma Tarihi: 6 Ocak 2018 - 24 Mart 2018
Sezon: Kış 2018
Kaynak: Web
Tür: Okul, Günlük Yaşam, Dram
Süre: 24 Dakika
Açıklama:  Sıradan bir lise öğrencisi olan Kouta Hasegawa'nın kimseyle paylaşamadığı bir sırrı vardır- sevimli karakterlere bayılıyor, özellikle Sanrio karakterlerinden Pompompurin'e! Tatlı karakterlere olan sevgisini etrafındakilere göstermekten utanır çünkü bunun sadece ''kızlara özgü'' olduğunu düşünür, okul arkadaşlarından biri olan Yuu Mizuno ile tanışır, onu şaşırtan şey ise onun da My Melody karakterini sevmesidir. Yuu Kouta'ya tatlı karakterleri sevmenin kötü bir şey olmadığını, ve yalnız olmadığını çünkü okulda Sanrio karakterlerini seven başka kişiler de olduğunu söyler. Yuu ile birlikte, Shunsuke Yoshino, Ryo Nishimiya, Seiichiro Minamoto, Subaru Amagaya, ve Naoki Sugami, Kouta yalnız ve utanç içinde olmaktansa tatlı karakterlere olan sevgisini dışarı vurmayı öğrenir.

Çevirmen: Pyreigh
Encoder: Togame


İNDİRME LİNKLERİ


Benzer Yazılar

5 yorums

  1. Çeviri ve indirme linki için çok sağ olun. Türkçe'ye çevrilmediği için üzüldüğüm bir seriydi, çevirdiğinizi görünce sevindim. Kolaylıklar dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için ben teşekkür ederim. İyi seyirler^^

      Sil
  2. tamamlandı dıyor ama 8 bolum var

    YanıtlaSil
  3. Bu güzel seriyi çevirdiğiniz ve indirme linkini paylaştığınız için sağ olun. Diğer çevirilerinizde de kolaylıklar dilerim.

    YanıtlaSil
  4. linkler için çok çok teşekkürler <3

    YanıtlaSil